Over ons

Mesa Products International B.V. is een ervaren internationaal handelshuis, dat een grote diversiteit aan consumentenartikelen op huishoudelijk gebied op de markt brengt. We zijn al ruim 30 jaar actief in de import en export van de meest innovatieve consumentenartikelen. Het bedrijf dat stamt uit de jaren ’80, staat sinds 2010 onder leiding van Eric Uyttenboogaard. Sindsdien is het assortiment enorm uitgebreid en geprofessionaliseerd.

We zijn constant bezig met de ontwikkeling van de meest innovatieve producten en oplossingen om onze klanten optimaal te bedienen. Onze producten vinden gemakkelijk hun weg naar de consument via gerenommeerde retailers, Direct Response Television, postorderbedrijven en het internet.

Wij ontwikkelen en produceren onze producten zelf, in samenwerking met diverse fabrieken in Azië. Tijdens de productie worden in eigen beheer verschillende kwaliteitscontroles uitgevoerd. Daarbij wordt gelet op de kwaliteitsvereisten van deze tijd en de verpakkingsvoorschriften zoals deze bij onze afnemers gelden. Door dit samenspel zijn wij in staat om onze klanten van een perfect eindproduct te voorzien.

Prijsopgaven, transacties en leveringen geschieden volgens de voorwaarden zoals gedeponeerd bij de KvK voor Centraal Gelderland onder nummer 09210267. Een exemplaar wordt u op aanvraag toegezonden. Ons BTW-nummer is NL821612761B01. Wij nemen deel aan het collectieve inzamelsysteem van Wecycle.

We hebben een strategische samenwerking met Atradius.over-ons